lunes, 18 de noviembre de 2013

Terra Madre Day al Garraf - Dia 9 de Desembre

Slow Food del Garraf Dia 9 de desembre
A les 10 hores, 
“El Corral de la Vila” (Hospital Sant Joan de Sitges) Programa, 10:00:
Obertura oficial del Terra Madre Day, 
Presentació de la nova anyada del Blanc Subur, de 10 a 14h:
Al Corral de la Vila, 
Mercat de la Terra educatiu i interactiu Embotits, Galls del Penedès, Pagesos, Olis
, Formatges, 
Cuina en directe amb degustació de productes del Garraf, Qué podràs fer? Conèixer i tastar la nova anyada del Blanc Subur, Saber com s'elabora un embotit, conèixer de prop la feina dels pagesos, parlar directament amb els productors, comprar, encarregar el capò de Nadal, Itinerari educacional especial per a escolars, Els nostres protagonistes: Els productes del Garraf a l'Arca del Gust de Slow Food, Brotons, col verda (espigalls), Col paperina, Escarola perruqueta, Malvasia de Sitges, Guixes, Gall del Penedès, Garrofa
Publicar un comentario en la entrada