Aquest bloc és un espai del restaurant La Salseta de Sitges, que aprofitem per tal de comunicar la nostra filosofia. En el nostre restaurant usem productes locals i quan és possible ecològics. Este es el blog del restaurante la salseta en sitges. Os ofrecemos nuestra filosofía de trabajo, con productos locales We use local food and orgánic
lunes, 18 de noviembre de 2013
Terra Madre Day al Garraf - Dia 9 de Desembre
Slow Food del Garraf
Dia 9 de desembre
A les 10 hores,
“El Corral de la Vila” (Hospital Sant Joan de Sitges)
Programa,
10:00:
Obertura oficial del Terra Madre Day,
Presentació de la nova anyada del Blanc Subur,
de 10 a 14h:
Al Corral de la Vila,
Mercat de la Terra educatiu i interactiu
Embotits,
Galls del Penedès,
Pagesos,
Olis
,
Formatges,
Cuina en directe amb degustació de productes del Garraf,
Qué podràs fer?
Conèixer i tastar la nova anyada del Blanc Subur,
Saber com s'elabora un embotit,
conèixer de prop la feina dels pagesos,
parlar directament amb els productors,
comprar,
encarregar el capò de Nadal,
Itinerari educacional especial per a escolars,
Els nostres protagonistes:
Els productes del Garraf a l'Arca del Gust de Slow Food,
Brotons, col verda (espigalls),
Col paperina,
Escarola perruqueta,
Malvasia de Sitges,
Guixes,
Gall del Penedès,
Garrofa
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario