martes, 11 de febrero de 2014

El programa complert de la Diada de Slow Food

Un any més s'acosta el dia que Slow Food Catalunya lliura els distintius de Km0-Slow Food als restaurants que en formen part.
El dilluns 3 de març del 2014 al Palau Robert de Barcelona, la Coordinadora Km0-Slow Food de Catalunya hem preparat tota una diada sencera d'activitats que esperem us engresqui a venir.
Ens agradaria que féssiu el possible per poder assistir-hi i que ens ho feu saber al mail: info@km0slowfood.cat  indicant el número i nom de les persones que assistiran a l’acte.

PROGRAMA LLIURAMENT DELS CARGOLS 2014
Dilluns 3 de març del 2014
09.30h. Trobada i acreditacions al Palau Robert de Barcelona (sala
cotxeres)
10.00h. Mercat de la Terra de productors Slow Food de Catalunya
10.30h. Reunió trimestral dels cuiners i restaurants Km0-SlowFood Catalunya
11.00h. Roda de premsa
12.00h. Conferència de Carlo Petrini, fundador i president d’Slow Food
Internacional i lliurament de guardons
14.00h. Dinar ofert pels nostres companys Víctor Quintillà (Lluerna), Artur
Martínez (Capritx) i Quim Caselles (Casamar) al restaurant ca N’Armengol de
Sta. Coloma de Gramanet. Preu: 40€ (*)
16.30h. Visita guiada al Campus de la UB de l'Alimentació de Torribera pel
seu director Marius Rubiralta i pel responsable de la Bullipedia, Pere Castells.
18.00h. Comiat.
(*) Per fer la reserva del dinar cal que envieu un correu a slowfoodbcn@gmail.comindicant número de persones i avisar de qualsevol intolerància alimentaria i/o al·lèrgia.
Una vegada rebuda confirmació, cal que feu l’ingrès dels 40€ per persona al nº de CC 2013 0478 36 0200794622 d’Slow Food Barcelona abans del 19 de febrer, les places són limitades, així que us recomanem que no trigueu en reservar.
Publicar un comentario en la entrada