viernes, 11 de abril de 2014

SIN MALA ESPINA

Si alguna vegada t'has plantejat consumir peix sostenible i no saps per on començar, aquest és el teu llibre. Si no ets conscient de la problemàtica però vols conscienciar-te, aquest és el teu lllibre. Si vols saber quina és la situació de cadascuna de les espècies que consumim, aquest és el teu llibre. Si vols saber quin impacte en el mediambient té l'aqüicultura o la indústria de les piscifactories, aquest és el teu llibre. Un llibre escrit per Lydia Chaparro, membre actiu de l'associació Ecologistas en Acción.
Com diu l'autora, pretèn informar dels problemes de l'actual model de producció i de gestiò pesquera que han conduit a la sobreexplotació de la major part dels productes del mar que consumim. Una bona guia i eina imprescindible per a aquelles persones que volem evitar els productes que no estiguin degudament etiquetats o que la seva captura estigui associada a un major impacte ambiental. Lydia ens parla de 71 espècies que consumim tots els consumidors. en definitiva, una guia per tal que esdevinguem de forma eficient uns consumidors responsables en productes del mar.
El llibre el podeu comprar a www.ecologistasenaccion.org

Publicar un comentario en la entrada