Ara fa 25 anys que una botiga de souvenirs,
perfumeria, articles de platja i barberia la varem convertir en restaurant i un
barber, el nostre pare i la nostra mare els varem reciclar en rentaplats,
ajudants de cuina i incansables treballadors per a tot el que calgués.
Diuen que un bon restaurant necessita un bon
equip i unes bones instal.lacions, però el més important per a un bon
restaurant és tenir bons clients fidels i bons productors que li proveeixin
bons productes per tal d’elaborar els seus plats. Aquestes dues condicions les
té el nostre restaurant i estan amanides amb l’amistat, que, a més a més, les
uneix amb una tercera, l’equip.
A la Salseta ens proveïm de productes propers,
moltes vegades ecològics, que ens porten els nostres amics productors. Ells
coneixen els nostres noms, la nostra família i nosaltres coneixem la seva
feina, les seves dificultats per tal de tirar endavant en el dia a dia. Gràcies
a ells sabem que els productes tenen les seves temporades, que són frescos i
ens arriben amb més propietats organolèptiques i també sabem que la regularitat
no és possible amb les petites produccions artesanes. Per aquest motiu
construïm una carta amb productes de temporada i el que més ens agradada és
oferir plats en funció de la disponibilitat dels ingredients en la secció
“recomanacions”.
Aquesta forma de treballar fa sentir-nos units
al nostre paisatge més proper. Fa sentir-nos partícips d’una xarxa econòmica
local i és el que ens dona força per continuar donant servei als nostres
clients-amics.
Així hem arribat a complir 25 anys, intentant
reflectir en els nostres plats el que som com a vila, com a comarca i com país.
Per aquest motiu, des d’aquest espai
volem donar les gràcies a tots els que ens han acompanyat en aquest camí.
No hay comentarios:
Publicar un comentario