domingo, 22 de febrero de 2015

La Salseta, 25 anys entre plats i vins

Ara fa 25 anys que una botiga de souvenirs, perfumeria, articles de platja i barberia la varem convertir en restaurant i un barber, el nostre pare i la nostra mare els varem reciclar en rentaplats, ajudants de cuina i incansables treballadors per a tot el que calgués.
Diuen que un bon restaurant necessita un bon equip i unes bones instal.lacions, però el més important per a un bon restaurant és tenir bons clients fidels i bons productors que li proveeixin bons productes per tal d’elaborar els seus plats. Aquestes dues condicions les té el nostre restaurant i estan amanides amb l’amistat, que, a més a més, les uneix amb una tercera, l’equip.
A la Salseta ens proveïm de productes propers, moltes vegades ecològics, que ens porten els nostres amics productors. Ells coneixen els nostres noms, la nostra família i nosaltres coneixem la seva feina, les seves dificultats per tal de tirar endavant en el dia a dia. Gràcies a ells sabem que els productes tenen les seves temporades, que són frescos i ens arriben amb més propietats organolèptiques i també sabem que la regularitat no és possible amb les petites produccions artesanes. Per aquest motiu construïm una carta amb productes de temporada i el que més ens agradada és oferir plats en funció de la disponibilitat dels ingredients en la secció “recomanacions”.
Aquesta forma de treballar fa sentir-nos units al nostre paisatge més proper. Fa sentir-nos partícips d’una xarxa econòmica local i és el que ens dona força per continuar donant servei als nostres clients-amics.


Així hem arribat a complir 25 anys, intentant reflectir en els nostres plats el que som com a vila, com a comarca i com país. Per aquest  motiu, des d’aquest espai volem donar les gràcies a tots els que ens han acompanyat en aquest camí.

No hay comentarios: