lunes, 9 de febrero de 2015

Tornen els distintius Km 0 Slow Food

el proper dilluns 23 de febrer del 2015 a Gallecs se celebra l'acte de lliurament de distintius als restaurants que formaran part de la xarxa Km 0 Slow Food. Un cop més la Salseta de Sitges formarà part d'aquest col.lectiu, en sintonia amb la tasca que venim desenvolupant en el nostre establiment, ja que com sabeu donem prioritat als productes locals i als seus productors. Volem que es guanyin la vida dignament per tal que continuin produint per a nosaltres, productes de qualitat, sans i que continuin conservant el patrimoni gastronòmic local i el nostre paissatge.
Com bé ja sabeu, és costum dins de l’acte dur a terme  el Mercat de la Terra que estarà actiu des de les 10:00 del mati i que comptarà amb més de 40 productors vinculats a Slow Food, que treballen amb els principis de BO, JUST i NET. 
Enguany cal destacar com actes rellevants, la presentació del llibre d’en Pep Salsetes “La Cuina del Vallès” un recull de receptes recuperades a la nostra comarca,conduit per en Toni Massanes, director general de la Fundació Alícia i la presentació de l’acte del lliurament dels distintius als cuiners que anirà a càrrec d’en Pep Palau, director del Fòrum Gastronòmic i els lliuraran en Fermí Puig i en Ramon Parellada, dues persones del món de la restauració molt arrelats al nostre territori.
Al migdia, tindrà lloc el dinar que oferiran els cuiners dels restaurants Km0-SlowFood (*) del Vallès emfatitzant els productes de la nostra comarca i fent promoció de la recuperació dels llegums del Vallès.
A continuació us detallem la programació d’activitats que es desenvoluparan: 

PROGRAMA LLIURAMENT DELS CARGOLS 2015
Dilluns 23 de Febrer del 2015 
09.30h. Trobada i acreditacions a la plaça de l’església de Gallecs
10.00h  En Pep Salsetes ens farà entra en calor donant-nos la benvinguda amb “L’Escaxarrutat”  
10.00h. Mercat de la Terra de productors vinculats a Slow Food de Catalunya.
11.30h  Presentació del llibre “La Cuina del Vallès”  d’en Pep Salsetes amb la col·laboració d’en Toni Massanes 
12.30h. Assemblea de cuiners i restaurants Km0-SlowFood Catalunya.
13.00h  Lliurament de plaques als Restaurants Slow Food km0 2015 a càrrec d’en Fermí Puig i Ramón Parellada. L’acte el presentarà en Pep Palau
14.00h. Dinar a la plaça de l’església de Gallecs vora els focs i el caliu de la nostra terra. Oferirem una “Passeig pel Vallès” a càrrec dels restaurants slow food km0 del Vallès. preu: 25 (**)
17.00h. Final de Festa amb el grup musical Aires del Montseny, balls tradicionals del Vallès. 


Publicar un comentario