miércoles, 4 de noviembre de 2015

La Dolça Revolució arriba a Sitges aquest dissabte

Una nova edició del Mercat de la Terra que organitza Slow Food del Garraf i Penedès cada primer dissabte de mes, portarà membres de l’associació La Dolça Revolució per tal d’oferir totes les plantes i productes que ofereixen en una de les parades del Mercat, que estarà situat, com sempre a la plaça de l’Ajuntament, de 10 a 15 hores. A més a més, el Mercat de la Terra disposarà, com és habitual, de xocolates, mels, confitures, formatges, embotits d’en Genís Noguera i pagesos de la comarca amb fruita i verdura ecològica, de Km0 i de la temporada de tardor.

La Dolça Revolució és una associació sense ànim de lucre que agrupa totes les persones que vulguin compartir les seves experiències positives fruit de l'ús de les plantes medicinals i les teràpies naturals no agressives.
La Stevia Rebaudiana dóna nom a la Dolça Revolució, per la seva sana dolçor i per les seves propietats medicinals encara avui negades per una administració sanitaria venuda als interesos de la gran industria farmaceutica.
La Stevia i la Dolça Revolució és doncs la punta de llança que permetrà obrir el camí per a la recuperació dels coneixements populars pel que fa a l'ús de les plantes medicinals en general i d'altres teràpies naturals de baix cost




No hay comentarios: