lunes, 13 de junio de 2016

Sesions de documentals amb fons de sostenibilitat

Del 27 de maig al 19 de juny, el Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú (Garraf) acollirà la primera edició del "Docs for Action". La cooperativa de consum ecològic i de proximitat La Vinagreta, junt a l'associació cultural Cineclub Sala 1, han impulsat aquest cicle de documentals ambientals. 

Els documentals que es projectaran seran:

• "Seeds of Time" (27 de maig, 20h. El canvi climàtic i la destrucció de la biodiversitat)
• "The True cost" (3 de juny, 20h. El preu de paguem per seguir la moda)
• "More_than_Honey" (10 de juny, 20h. Quan el món sense abelles no és món)
• "Just Eat It" (17 de juny, 20h. L’escàndol del malbaratament dels aliments).

Totes les sessions són en V.O. subtitulada i tenen un preu de 5 €.

La cita inclourà també debats, cuina d'aprofitament i dinar de profit, per sensibilitzar sobre el canvi climàtic i les seves causes, debatre sobre els impactes ambientals, socials i  econòmics de l’actual model econòmic i de consum i visualitzar alternatives per a un futur més just i sostenible, en el marc de la sobirania alimentària i la transició energètica.

Docs For Action també comptarà amb un Mercat de la Terra Slow Food que organitza el convivium del Garraf i Penedès. Tindrà lloc a la plaça de la Vila, de 10 a 15 hores, el dissabte dia 18, amb el següent programa d’activitats paral.leles:

11’30 hores, Taller de Mel Entre Flors, a càrrec de l’apicultor Xavi Branchat que ens mostrarà la vida de les abelles en un rusc.

12’30 Taller de xocolata Aynouse, a càrrec de Xavi Rodríguez, llaurador de cacao, que ens demostrarà el viatge apassionantd’aquest producte fins esdevenir xocolata

13,30 Taller de pa l’Espiga d’Or, a càrrec de Jordi Morera, que ens presentarà la cultura de pa com una opció a viure diari

Consulta el programa complet.

El certamen ha comptat amb la col·laboració de més d'una dotzena d'entitats locals.

No hay comentarios: